De beste bescherming voor je iPhone

iPhone hoesje, case of cover

De meest voordehand liggende oplossing is een telefoonhoesje. Met onze iPhone hoesjes heb je een ruime keuze om je Apple toestel te beschermen. Maar wat voor hoesjes zijn er nou eigenlijk allemaal? Naast een goede bescherming van je telefoon geeft een iPhone hoesje ook een nieuwe look aan je toestel. Welk hoesje past eigenlijk het beste bij jou? Hieronder zullen we enkele voorbeelden van telefoonhoesjes met je doornemen. 

Dun hoesje iPhone

Met een dun hoesje behoudt je het slanke design van je iPhone. Zo kun je blijven genieten van de strakke lijnen van je toestel en ben je ook nog eens goed beschermd mocht er iets gebeuren. Deze case is is bijvoorbeeld ook in een transparante (doorzichtige) uitvoering te krijgen zodat ook het uiterlijk van je smartphone verder bijna niet wordt aangetast. Deze hoes is gemaakt van sterk siliconen materiaal wat ook vrij soepel aanvoelt.

Wallet cases

Deze cases zijn multifunctioneel. Naast een goede bescherming biedt deze case namelijk ruimte op briefgeld en pasjes in te doen. Zo is het ook tegelijkertijd een portemonnee. Ook kun je dit hoesje gebruiken als standaard zodat je hem op z’n zijkant neer kunt zetten. Dit is ideaal als je onderweg bijvoorbeeld een film wilt kijken. 

Shock case iPhone

De shock case, gemaakt van TPU materiaal, heeft standaard extra dikke hoeken waardoor bij een valpartij deze de grootste schok opvangen. Zo houd jij je toestel schadevrij. Dit model is er in meerdere varianten : 

  • Spiegel shock case, uitgerust met een spiegel
  • Shock case met koord die je om je nek kunt dragen
  • Shock case met pashouder die ruimte biedt voor je pasje

Dit is natuurlijk nog maar een kleine greep uit ons assortiment. Ga naar phone-factory.nl en bekijk al onze verschillende soorten telefoonhoesjes!