IPhone 7 hoesjes kopen

Ben jij de trotse eigenaar van een nieuwe smartphone en ben jij daarom op zoek naar Iphone 7 hoesjes? Dan kunnen wij jou een hele goede onderneming aanraden waar er voor een leuke prijs deze producten worden verkocht. Daarnaast is er een heel groot assortiment te verkrijgen aan accessoires voor een smartphone. Wij hebben zelf ook bij deze onderneming een aantal artikelen gekocht. De kwaliteit van de producten zijn heel erg goed en de producten zijn mooi afgewerkt. De artikelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en in verschillende kleuren en printjes. Voor iedereen is er wel een leuk artikel te vinden naar jouw smaak.

Verschillende materialen

De materialen voor de bescherming van jouw smartphone zijn:

  • Hardcase, dit product is hard en heeft een strakke uitstraling. Het beschermt jouw telefoon tegen krassen.
  • Siliconen, dit product voelt lekker zacht aan. Deze beschermt wat beter bij een val dan een hardcase. Dit komt doordat het een schokabsorberende werking heeft. Ook ligt het wat lekkerder in jouw hand.
  • TPU, dat is de afkorting van thermoplastische polyurethanen. Dit product is stevig en elestastich. Dit product biedt een hele goede bescherming tegen het stoten.
  • Lederen wallet, dit product kan jij helemaal dichtklappen waardoor het helemaal beschermd is. Ook kan jij hierin pasjes bewaren en geld in doen.

Voor Iphone 7 hoesjes moet jij echt bij het bedrijf GadgetBay zijn.