IPhone reparatie in Apeldoorn bij Fix Phone

Scherm kapot

Een iPhone reparatie in Apeldoorn, daar was ik laatst naar op zoek. Mijn neefje was met mijn iPhone aan het spelen en liet hem uit zijn handen vallen. Zo op de harde tegelvloer. Een grote barst zat in het scherm. Ik kon wel janken! Een nieuwe telefoon kopen, dat zag ik niet zo zitten. Mijn telefoon deed het nog prima en ik had ook geen budget voor een nieuw duur toestel. 

IPhone reparatie in Apeldoorn

iPhone reparatie in Apeldoorn zonder afspraak

Mijn zus wees me op de mogelijkheid om het scherm te laten repareren via een iPhone reparatie in Apeldoorn. Ik had er wel eens van gehoord maar gelukkig nog niet eerder nodig gehad. Ik besloot even te Googlen en kwam al snel terecht bij Fix Phone in Apeldoorn. Na telefonisch contact bleek dat ik geen afspraak hoefde te maken maar gewoon even langs kon komen. Erg fijn want ik had nog geen idee hoe laat ik daar kon zijn omdat ik eerst nog een andere afspraak op school had.

Apple

Meeste onderdelen op voorraad

Toen ik bij Fix Phone aankwam werd ik direct heel vriendelijk geholpen. In mijn geval was natuurlijk duidelijk wat er aan de hand was maar bij sommige reparaties duurt het even om een diagnose te stellen. Als dat is gebeurd dan krijg je duidelijk te horen wat de kosten zullen zijn en hoe lang een iPhone reparatie in Apeldoorn gaat duren. Wel zo transparant en je weet waar je aan toe bent. De meeste onderdelen hebben we op voorraad, net zoals nieuwe schermen voor de meest voorkomende modellen. Ik stond dus binnen 30 minuten weer buiten met een nieuw scherm. Supergoede service! En dat voor een scherpe prijs. Nu hoop ik natuurlijk dat het niet nog een keer nodig is, maar als ik een probleem heb met mijn telefoon, weet ik waar ik terecht kan.