Playstation reparatie: mijn ervaringen

Stofvrij maken

Graag deel ik mijn ervaringen met een playstation reparatie. Mijn kinderen zijn, net als hun vriendjes, helemaal gek met de playstation. We hebben dan ook al de nodige spellen verzameld en van hun zakgeld en verjaardagsgeld worden de nieuwste spellen aangeschaft. Groot was het verdriet toen bleek dat de playstation het niet meer deed. Een nieuwe is ook niet zomaar gekocht natuurlijk. Verjaardagen waren net geweest dus ook dat bood geen mogelijkheid. Toen vertelde een vriendin mij over de mogelijkheid om je playstation te laten repareren.

Playstation reparatie

Playstation reparatie bij Mobile Lab

Nu wist ik natuurlijk wel dat er diverse bedrijven zijn die zich bezig houden met telefoon reparaties maar van een playstation reparatie had ik nog nooit gehoord. Ik was ook een beetje huiverig voor hoge kosten en dat het dan uiteindelijk nog niet gemaakt zou kunnen worden. Zij verwees me naar Mobile Lab. Op de website zag ik al meteen de verschillende mogelijkheden wat betreft reparaties van de playstation 4. Zo kunnen ze de 3D joystick voor de controller repareren, de voeding en de hdmi connector of chip vervangen en zelfs de lens kan vervangen worden. Bij elke reparatie zie je ook heel duidelijk hoe lang de reparatie duurt en wat de kosten zijn.

Gamen

Verbeterde prestaties door stofvrij maken

Voor ons wat de beste reparatie het stofvrij maken. Na verloop van tijd komt er veel stof binnen en bij deze reparatie wordt de playstation helemaal uit elkaar gehaald en stofvrij gemaakt. Een reparatie van 45 minuten die slechts 39,00 kostte. En het werkte prima! Na de reparatie deed de playstation het weer helemaal zoals voorheen en zelfs beter. De kinderen waren dolblij en ik was ook opgelucht dat er voorlopig nog geen nieuwe Playstation hoeft te komen.