Smartphone laten repareren in Amsterdam

Reparatie telefoon

Mijn werknemers zijn echt enorme klunzen met hun telefoons. Ze denken dat het allemaal maar vervangbaar is, volgens mij. Omdat ze zo onvoorzichtig omgaan met hun telefoons, moet ik regelmatig een smartphone laten repareren in Amsterdam. Daar zit mijn bedrijf namelijk. Ik heb ervoor gekozen om dit te laten doen bij Student Fixer. In dit blog vertel ik jullie waarom ik voor Student Fixer heb gekozen en waarom jullie dat ook moeten doen.

Waarom Student Fixer?

Er zijn verschillende redenen waarom ik voor Student Fixer heb gekozen als bedrijf om de smartphones van mijn werknemers te laten repareren:

  • 12 maanden garantie;
  • Monteur komt op het werk langs;
  • Geen voorrijkosten;
  • Werkgebied is heel Amsterdam;
  • Reparatie binnen 30 minuten in de bus van de monteur;
  • Klanten mogen meelopen om mee te kijken met de reparatie.

Reparatie mobiel

Werkgebied heel Amsterdam

Student Fixer werkt door heel Amsterdam en Zaandam heen. Aangezien mijn werknemers vaak vergaderingen door heel Amsterdam heen hebben, is het handig om de monteur gewoon op locatie te laten komen. Het enige wat mijn werknemer hoeft te doen, is de telefoon afgeven aan de monteur.

Hoe werkt Student Fixer

Student Fixer werkt met een werkwijze van vier eenvoudige stappen:

  • Stap 1: neem contact op;
  • Stap 2: omschrijf het probleem;
  • Stap 3: maak een afspraak;
  • Stap 4: er komt een monteur om de telefoon te repareren.

Ik vind het echt een fantastische werkwijze. Wie heeft tegenwoordig nou nog tijd om ergens heen te gaan en een telefoon af te leveren? Veel bedrijven zijn van 9 tot 17 werkzaam, dus ook de telefoon monteurs. Dat een telefoon ter plekke, binnen 30 minuten, gerepareerd kan worden vind ik echt heerlijk.

Kosten van telefoon reparatie

Het verschilt bij Student Fixer hoe duur de reparatie is. Het ligt hier compleet aan het toestel, welk merk en model het is, maar ook aan het probleem. Je kunt voor echt enorm veel problemen bij Student Fixer terecht. Op de website staat een hele lijst van defecten die ze kunnen repareren. Twijfel je of ze jouw telefoon kunnen maken? Dan raad ik je aan om even contact met ze op te nemen. Ze weten aan de telefoon vaak al te vertellen of het te repareren is en hoeveel het gaat kosten.

Neem contact op

Contact opnemen met Student Fixer om jouw smartphone te laten repareren in Amsterdam gaat echt makkelijk. Je kunt ze bereiken via WhatsApp op 06 – 40 79 01 00, door ze te bellen op 085 – 06 574 85 of door het online contactformulier in te vullen.

Student Fixer

Tappersweg 14

2031 EV Haarlem