Telefoonwinkel Delft repareerde mijn Iphone

3 maanden geleden heb ik een nieuwe telefoon aangeschaft. Ik kocht een nieuwe telefoon omdat mijn oude telefoon niet meer goed werkte. En omdat ik voor mijn werk een goedwerkende telefoon nodig heb, vond ik het noodzakelijk om een actuele telefoon te kopen. Mijn keuze ging voor de nieuwe Iphone 7. Ik kocht telefoon en merkte meteen dat dit de juiste telefoon was voor mijn werk. Maar na een korte maand eigenaar te zijn van de Iphone, ging er iets mis.

Telefoonwinkel Delft

‘’Had de telefoon nog maar net’’

Toen ik op vakantie ging in eigen land, keek ik in de middag even op mijn telefoon om te kijken hoe laat het was. Ik pakte mijn telefoon uit mijn broekzak toen ik aan het fietsen was. Maar toen ik dat deed ontglipte de telefoon uit mijn handen. Met als gevolg dat er overal barsten op zaten. Ik baalde enorm want ik had de telefoon nog maar net.

‘’Kocht er meteen een hoesje en screenpotector bij’’

Eenmaal weer terug thuis ging ik opzoek naar een telefoonzaak die mijn telefoon konden repareren. Ik vond op het internet onder de zoekterm ‘’telefoonwinkel Delft’ de juiste zaak, die ook nog is in de buurt zat. Ik nam de contact gegevens over en ging naar de zaak opzoek. Toen ik bij de telefoonwinkel Delft was werd mij verteld dat het geen enkel probleem was om de telefoon te laten repareren. Ik kon hem zelfs na een half uur al weer ophalen omdat het nieuwe scherm er al weer op zat. Ik ging langs de zaak en haalde mijn telefoon op. Omdat ik niet wilde dat mijn telefoon weer stuk zou gaan, kocht ik er gelijk een hoesje en een glazen screenpotector bij. Ik ga er vanuit dat mijn telefoon niet snel stuk gaat, en als dat wel het geval is, weet ik waar ik moet aankloppen. Namelijk bij telefoonwinkel Delft.

Telefoonwinkel Delft