Telefoonwinkel in Enschede met hele goede prijzen

Telefoonwinkel in Enschede

Telefoonwinkel in Enschede Een tijdje geleden liep ik langs een telefoonwinkel in Enschede en toen wilde ik eigenlijk al een kijkje nemen. Ik vind het zelf heel erg leuk om regelmatig van hoesje te veranderen en ben daarom altijd op zoek naar iets nieuws. Daarnaast was ook mijn scherm kapot en ik zag dat zij ook reparaties deden. Helaas was ik op dit moment met mijn moeder en zij had geen zin om naar binnen te gaan. Gelukkig kom ik zelf uit Hengelo, dus het is niet ver weg. Ongeveer een maand later ben ik op de fiets gestapt om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Een leuke telefoonwinkel in Enschede

Telefoonwinkel in Enschede

Toen ik binnen liep bij deze telefoonwinkel in Enschede werd ik heel hartelijk ontvangen. De medewerker vroeg of hij mij ergens mee kon helpen. Soms kan dit heel erg opdringerig overkomen, maar dat was hier zeker niet het geval. Dat is ook de reden dat ik ervoor heb gekozen om hier mijn schermpje te laten vervangen. Deze had ik laten vallen en was op meerdere plekken gebarsten. Hij was nog wel te gebruiken, maar het ging niet meer van harte. Ik heb er toen zelfs een keer mijn vinger aan gesneden, omdat het ongelofelijk scherpe randjes had.

Mijn ervaring

Uiteindelijk ben ik in deze telefoonwinkel in Enschede gaan wachten tot de reparatie klaar was. Dit heeft maar een minuut of 20 geduurd, dus dat vond ik zeker niet lang. Ik vond het ook erg interessant om te zien hoe dit hele proces in zijn werk ging. Volgens mij is zoiets vervangen namelijk veel ingewikkelder dan dat iedereen denkt. Je moet ook maar net de juiste gereedschappen hebben om zoiets voor elkaar te krijgen. Ik ben in ieder geval ongelofelijk blij met het resultaat, want mijn telefoon ziet er weer uit alsof hij gloednieuw is!