Tip voor een voordelige telefoon reparatie in Hengelo

LOGO

Mijn zusje had een aantal dagen geleden haar telefoon laten vallen waardoor de microfoon en de camera niet meer goed werkten. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar telefoon reparatie Hengelo.

Meer dan 15 jaar ervaring en voordelige prijzen 

Toen we op het internet op zoek gingen naar telefoon reparatie Hengelo kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillen telefoons zaken bij ons in de omgeving. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van The Repair House ons het meeste aan. De website van deze telefoons zaak is namelijk erg overzichtelijk en bevat erg veel informatie over wat de telefoon zaak aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat de telefoon zaak al meer dan 15 jaar ervaring heeft en je 12 maanden garantie zult ontvangen. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

reparatie schade

Heldere uitleg voor de reparatie 

In de winkel werden we erg vriendelijk en snel geholpen. We kregen heldere uitleg voor de reparatie van een van de deskundige monteurs. De telefoon van mijn zusje was binnen 30 minuten en voor een voordelige prijs gerepareerd. Na de reparatie werkte haar telefoon weer uitstekend en daarom raden we dit bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Hengelo.