Zeer tevreden over de telefoon reparatie van Europa Telecom

europa_tel_logo

Ik ben zeer tevreden over de telefoon reparatie die ik heb uit laten voeren bij Europa Telecom in Den Haag. Mijn telefoon was een aantal dagen geleden gevallen waardoor die niet meer aanging. 

Zeer veel positieve voorgaande klanten 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een telefoons zaak bij mij in  de buurt kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende telefoons zaken in Den Haag. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Europa telecom mij het meeste aan. De website is namelijk erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf erg voordelige prijzen hanteert voor de reparaties die zij uitvoeren. Na het lezen van de informatie besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews van voorgaande klanten. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel voorgaande klanten die zeer positief zijn. Daarom besloot ik ook om een bezoek aan de winkel te brengen. 

express_iphone

Zeer tevreden voor de snelle reparatie

In de winkel werd ik erg vriendelijk en super snel geholpen door en van de deskundige monteurs van het bedrijf. Mijn telefoon was erg snel en voor een zeer voordelige prijs gemaakt. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Europa Telecom en raad ik deze telefoons zaak aan iedereen aan die op zoek is aan een goede telefoons zaak in Den Haag.