Zo kies je de beste telefoonhoesjes uit

Telefoonhoesjes

Een smartphone is geen goedkoop object. Het is dus goed om er extra voorzichtig mee te zijn. Als de telefoon kapot valt, ben je honderden euro’s kwijt. Telefoonhoesjes kunnen ervoor zorgen dat je telefoon iets veiliger is. Met telefoonhoesjes kun je namelijk niet alleen het toestel zelf beschermen. Je kunt er ook een leuk detail mee toevoegen. Er zijn namelijk heel veel leuke ontwerpen om uit te kiezen. Welk soort hoesje voor jou fijn is hangt af van hoe je de telefoon gebruikt. Ontdek hier welke opties er zijn.

Telefoonhoesjes

De normale cover

Van alle telefoonhoesjes is dit misschien wel de meest geziene soort. Dit is een soort cover die om de achterkant van je telefoon gaat. Aan de voorkant zit er niets, het is dus vooral de zijkanten en achterkant die beschermd zijn tegen valschade. Vaak is dit echter al genoeg. Wat er wel nog kan gebeuren is dat er iets met het scherm gebeurt. Dan is het natuurlijk jammer dat je geen bescherming had aan de voorkant. Door de breedte van de cover is het scherm echter ook deels beschermd. Wanneer het toestel valt, dan zal het vrijwel altijd op de zijkant vallen of op de randen van de cover.

Telefoonhoesjes

Een flip over hoesje kan ook fijn zijn

Vind je het toch eng om de voorkant van je telefoon niet expliciet ook te beschermen? Dan kun je kiezen voor een flip over hoesje. Zo’n hoesje zit volledig vast aan de achterkant. Aan de voorkant zit er een soort lapje extra bescherming overheen. Dit kun je echter los trekken en dan hangt het onder de telefoon aan de rest van het hoesje. De flip cover flip je dus als het ware over de voorkant heen wanneer je de telefoon niet gebruikt. Wanneer je hem wel gebruikt, haal je dat stuk weer weg en kun je gewoon de toetsen aandrukken en bellen.